Interieur

Door het restylen van meubels, deuren, keuken, … geef je je interieur een hele nieuwe look.

De aanvragen voor het behandelen van eetkamers, (keuken)kasten en deuren komen vlot binnen.
Velen willen af van het donkerbruine kleurtje en brengen hun spullen tot bij ons (of we halen ze op)

We beginnen met het luchtgommen van de stukken, en daarna heeft de klant de keuze uit verschillende nabehandelingen. De meest gekozen afwerking is het beitsen en vernissen met 1 van onze standaard kleuren, maar ook oli├źn en verven behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er klanten die de afwerking zelf willen doen. Daarvoor bieden wij de klant ook de mogelijkheid om de producten bij ons aan te schaffen.

Ook verlichting kan een grote impact hebben op je interieur. Daarom bieden wij de verlichting van Linea Verdace aan, om uw interieur helemaal af te maken.

Ook voor decoratieve en gezonde verwarming kan u bij ons terecht, door onze samenwerking met InfraRED First. Van hen bieden wij de infrarood verwarming aan, met de mogelijkheid om deze heel persoonlijk te maken dmv bv een mooie foto (eventueel zelf aan geleverd) of een spiegel of krijtbord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *