Over Ady’s

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben, bood in 2007 zich een nieuwe opportuniteit aan. Door de opkomende populariteit van hernieuwbare energie, en dan vooral zonnepanelen, en het als maar duurder worden van fossiele brandstoffen, zijn we in oktober 2007 begonnen met de verkoop van zonnepanelen en werd De Groof Delanghe bvba opgericht.

In 2009, na zelf een zonneboiler te hebben geplaatst, zijn we gestart met de verkoop en plaatsing van zonneboilers.

Een jaar later werd ons aanbod uitgebreid met LED-lampen, thermo grafisch onderzoek en advies aan huis om energie te besparen.

Vanaf 2010 werd de subsidietoelage voor zonnepanelen stelselmatig terug geschroefd, waardoor we stilaan zijn gaan nadenken, wat we in de toekomst zouden gaan aanbieden. Aangezien we van in het begin bezig zijn geweest met een ecologisch verhaal en we in een wegwerpmaatschappij leven, was onze keuze snel gemaakt: we willen ecologisch en recupererend blijven werken.

2012 was een keerpunt voor ons bedrijf, met de versnelde afbouw van allerhande subsidies, waardoor we onze activiteit anders zijn gaan benaderen, en onze focus meer zijn gaan leggen op het aanbieden van kwalitatieve alternatieven voor uw woning/interieur, dan op de verkoop.

Na een korte overgangsperiode, zijn we begin 2013 begonnen met het restylen van “oude” meubelen, en werd de website www.adys.be opgestart. Door het samenwerken met kwalitatieve leveranciers en het specialiseren in het restylen van houten meubelen, deuren en trappen, kunnen wij u vandaag een waardig ecologisch en hernieuwbaar alternatief bieden voor onze verspillende maatschappij.

Wij hebben het idee om u te helpen om u beter te voelen in uw woning, met evenveel of meer comfort, zonder meer uit te geven en zelfs te besparen.

Begin 2019 hebben we een samenwerking met www.straaltech.be ,ook uit Hoeleden, opgezet om onze activiteiten uit te breiden. Met hun specialiteit in het werken op verplaatsing, kunnen zij de aanvragen voor het luchtgommen en zandstralen van bv trappen, gevels, … voor hun rekening nemen. Ook kunnen we elkaar helpen bij het zoeken naar de juiste oplossingen voor u als klant.

Begin maar 2020 werd de samenwerking met Straaltech bv verder uitgebreid door een volledig samenvoegen van onze bedrijven en zo het entoesiasme van 2 jonge mensen en de ervaring van 2 “oude rotten” in het vak samen te brengen.

Interesse?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij contacteren je nadien.